Rubriky
Nezařazené

Mother & Father

Naše boží trika se pomalinku vrací na scénu 🙂

Nový eshop je fůra práce. A protože musíme dělat i jiné činnosti spojené s naší značkou MMMoje, tak nám to trvá trochu déle. A tak pomalu, ale jistě naplňujeme náš nový eshop. A nyní došla řada na naše trika s autorským designem.

Trika jsou vlastně skoro náš začátek. Naše první autorské tisky vznikly právě na triku. A jak víte, nezůstali jsme jen u jednoho designu. Máme jich dnes už desítky.

Pojďme začít právě s nejprodávanějšími designy Mother a Father. Největší éra těchto potisků byla asi před 5 lety? Asi jo. Popravdě se už hůř orientuji, kdy co bylo a jak je to už dlouho. Ale to, že to byl jeden z nejoblíbenějších, to vím, protože si kolega J. dělá čárky pokaždé, když nějaký natiskne. A to je směrodatné, jak by řekla Máňa 🙂

Rodičovství a hrdost, že jimi jsme, je podle mě hezká a důležitá věc. Spíš než věc je to pocit. A pokud si to o sobě nemyslíme sami, asi si nekoupíme triko Mother / Father, ale myslím, že to za nás může udělat někdo jiný. Někdo, kdo nás tím bude chtít potěšit. Třeba sestra nebo kámoška. Je to rozhodně skvělý a vhodný dárek pro všechny čerstvé rodiče. I já jedno dala svému tatínkovi docela nedávno. A myslím, že ho nosí rád.

Někdy neumíme pochválit slovy, ale můžeme pochválit i dárkem. Nebo povzbudit novopečeného tatínka právě trikem Father. Určitě je to například vhodný dárek na zapíjení nového života.

Naše trika jsou biobavlněná a tiskneme je ručně u nás na dílně. Design tvoříme sami, písmo i kresbu.

Někdy slyším výtku, že jsme přeci češi, proč nápis nemáme česky. A já vám řeknu proč, protože se mi prostě víc líbí tyhle slova v angličtině 🙂 Na oblečení rozhodně.

Kdo si mě nepamatuje s blond vlasy, tak má jedinečnou příležitost si mě prohlédnout právě v designu Mother. Tam jsem ještě blond. Tak mrkni 🙂

Pokud nenacházíte konkrétní velikost nebo vaši oblíbenou barvu, zkuste nám napsat na info@mmmoje.cz a třeba to vymyslíme. Potisk vám můžeme také nabídnout v jiné barvě, než je na fotkách. Stačí nám napsat do poznámky k nákupu.

Postupně budeme na eshop nahazovat i ostatní designy. Dojde i na mikiny. Budu vám to vždy dávat vědět na soc. sítích, aby vám žádné naskladnění neuniklo.

Nemusíte čekat, až tam budou všechny naše potisky. Pokud víte, co chcete, můžete nám napsat na info@mmmoje.cz a domluvíme se 😉

Naše trika najdete zde.

Ráda bych připomněla i odkaz na všechny věci ušité skladem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *